Turku


Electrocity
Tykistökatu 4B (3.krs)
20520 Turku
Tel: +358 40 0888 973

Lähetä viesti

Supersankaruus vaatii tarinan

"Halusimme mahdollisimman vaatimattoman nimen,
joka ei liity mitenkään analytiikkaan."

Yritykset saavat pinkoittain erilaisia raportteja. Mutta ei kukaan niitä ehdi lukea, saati analysoimaan. Silloin niiden mukaan ei voi tehdä myöskään päätöksiä.

Tähän tarpeeseen Super Analytics kääntyi toukokuussa 2013, vaikka itse yritys oli perustettu jo reilu vuosi aikaisemmin. Alunperin yritys toimi Sofokuksen tiloissa Läntisellä Pitkälläkadulla. Oma kortteeri löytyi ensin Logomosta ja parin remonttiväistötilan jälkeen Turun Teknologiakiinteistöjen uusitusta Electrocitystä.

Haluamme auttaa yrityksiä parantamaan asiakkaidensa asiakaskokemusta ja markkinoinnin tehoa. Emme perusta tietämystämme mutuun vaan dataan.


Supersankariemme tiimi

Forget lab safety, I want Superpowers!

Supersankareiden kirjo tiimissämme on monipuolinen. Mutta huumori on ainutlaatuista.

Mukana on entisiä postinkantajia, astrofyysikkoja ja Satama Interactiven veteraaneja. Osa on tullut juuri koulunpenkiltä ja toisilla on takana 20 vuotta työelämää. Meitä kaikkia yhdistää halu ja kiinnostus tuloksellista markkinointia kohtaan.


Liity riveihimme

Teemme syvää yhteistyötä Turun Ammattikorkeakoulun kanssa ja toimistollamme onkin usein harjoittelija tai pari. Meillä saattaa olla myös avoinna pari virallistakin työtehtävää.