Tieto on valtaa, mutta jaettu tieto on bisnestä


Jos osaa kysymyksen, Internetistä todennäköisesti löytyy yksityiskohtainen vastaus. Mutta silloin kun ymmärrys on vielä on hiukan hutera tai haluaa apua kokonaisuuden hahmottamisessa, on koulutus tarpeen. Ulkopuolisen apu on paikallaan myös silloin, kun oppia halutaan pystyä soveltamaan oman toimialan vaatimuksiin tai kehittää uudesta tiedosta liiketoimintaa.

Haluan lisätietoja

Ryhmäkoulutukset

Oppiminen tapahtuu ryhmässä joka koostuu saman yrityksen ihmisistä tai ihan tuntemattomista kurssilaisista. Ryhmäkoulutukset ovat yleensä puolen päivän tai koko päivän mittaisia.


Workshopit

Oppiminen on pohdiskelevampaa ja osallistujilla on yhteinen päämäärä, jota työstävät jo workshopin aikana. Workshopin pituus vaihtelee kahdesta tunnista useampaan tapaamiseen.


Tutkimukset ja kyselyt

Jos vastaus ei löydy suoraan kirjasta, autamme sinua kysymään sitä myös suoraan kohderyhmältä erilaisten kyselyiden ja tutkimusten muodossa.

Google Analytics -koulutukset

GA-peruskurssi on oikeastaan web-analytiikan peruskurssi. Sen aikana opitaan ymmärtämään mihin web-analytiikkaa oikeasti tarvitaan ja miten sillä markkinointia ohjataan.

Käymme läpi Google Analyticsin oletusasennuksen riittämättömyyden, UTM-parametrit ja tavoiteasetannan perusteet, sekä teemme automaattisen raportin. GA-peruskurssi sopii johdannoksi kaikille analytiikasta ja markkinoinnista kiinnostuneille.

Myöhemmillä kursseilla (Analysointikurssi ja GA-jatkokurssi) syvennytään aihealueeseen tarkemmin. Jatkokurssien sisältö on yleensä jonkin verran räätälöityä osallistujien tarpeiden ja osaamistason mukaan.

Haluan lisätietoja

Aiheesi riipuu sinusta

Hakukoneoptimointi, sähköpostimarkkinointi, KPI-haastattelut..

Järjestämme koulutuksia, workshoppeja, konsultaatiota tai keynote-esityksiä kaikista digimarkkinointiin liittyvistä aiheista.

Haluan lisätietoja