Hakukoneet ovat ylivoimaisesti tehokkain tapa saada uusia kävijöitä verkkosivuillesi. Itse asiassa jopa 86 % ihmisistä etsii tietoa juuri verkosta ennen ostopäätöksen tekemistä. Suomalaiset tekevät huikeat 30 miljoonaa Google-hakua päivässä. Joukkoon mahtuu monta potentiaalista kävijää sivuillesi!

Verkkosivujen nostaminen hakutulosten kärkisijoille on edellytys hakumäärien hyödyntämiselle. Kolme ylintä hakutulosta saavat 56 % kaikista orgaanisista hakutulosten klikkauksista. Palkinnoksi parhaiten menestyneet saavat sivuilleen suuremmat kävijämäärät kuin kilpailijansa. Orgaaniset eli luonnolliset haut kattavat noin 75 % kaikista hakukoneiden kautta tehdyistä klikkauksista.

Kustannustehokas hakukoneoptimointi tuo verkkosivuillesi enemmän kävijöitä kuin kalleinkaan maksettu mainos.

Neljä tärkeintä syytä investoida hakukoneoptimointiin

  1. Mitattavia tuloksia. Hakukoneoptimoinnin tulokset ovat erittäin tarkasti mitattavia, joten voit helposti seurata tavoitteidesi täyttymistä. Konversio-optimointi on keino parantaa tuloksia entisestään.
  2. Asiakaskustannuksen hinta. Mainontaan verrattuna hakukoneoptimointi on kustannustehokas keino saada uusia asiakkaita, ovathan luonnollisten hakujen kautta verkkosivuillesi päätyneet asiakkaat ilmaisia.
  3. Pitkäaikaisuus. Hakukoneoptimoinnin avulla varmistat yrityksellesi pitkäaikaisen näkyvyyden verkossa. Yrityksesi säilyy hakutuloksien kärjessä, vaikka budjetista ei liikenisi siivuakaan aktiiviseen verkkomarkkinointiin.
  4. Brändin vahvistaminen. Kärkisijoja hakukoneiden tuloksissa ei voi ostaa, ne pitää ansaita. Hakutulosten kärkisijat eivät vain tuo verkkosivuillesi lisää kävijöitä, ne myös vahvistavat yrityksesi brändiä. Hakukoneoptimoinnin tuoma näkyvyys verkossa kasvattaa luottamusta yritykseesi.

Hakukoneoptimointi vaihe vaiheelta

Hakukoneoptimoinnilla verkkosivusi tavoittavat potentiaalisen asiakkaan juuri silloin, kun hän etsii aihealueeseen liittyvää tietoa. Alkuun on helppo päästä, sillä hakukoneoptimoinnin aloittamiseen vaadittavat toimenpiteet ovat yksinkertaisia toteuttaa. Mitä pidemmälle hakukoneoptimointia halutaan viedä, sen syvällisempää analyysia ja osaamista sen toteuttamiseksi vaaditaan. Mutta sen parempia ovat tuloksetkin.

Super Analytics tarjoaa yrityksellesi huippuluokan hakukoneoptimointia. Meillä on ammattitaitoa ja kokemusta viedä verkkosivusi perinteisen verkkosivutuottajan palveluita pidemmälle. Prosessi lähtee liikkeelle teknisestä toteutuksesta ja sisällön optimoinnista hakukoneille sopivaksi edeten aina sosiaaliseen hakukoneoptimointiin asti.

Hakukoneoptimointiprosessi

Hakukoneoptimoinnin auditointi

Tiedätkö mikä on sinun verkkosivusi hakukoneoptimoinnin tilanne? Aloitamme kaikki jatkuvat hakukoneoptimoinnin projektit kokonaisvaltaisella auditoinnilla. Auditointi auttaa sinua saamaan kokonaisvaltaisen kuvan hakukonenäkyvyytesi tilasta sekä ohjeistaa parantamaan hakukonenäkyvyyttäsi, jolloin voit jopa itse tehdä muutokset tarvittaessa.

Tutustu hakukoneoptimoinnin auditointiin.

Super Analytics on digitaaliseen markkinointiin erikoistunut digitoimisto

Me Super Analytics teemme uskomattoman paljon työtä ymmärtääksemme, miten voimme kehittää liiketoimintaasi hakukonemarkkinoinnin keinoin. Rutinoituneet osaajamme tarjoavat korkean luokan hakukoneoptimointia, mihin normaalit mainos- ja markkinointitoimistot eivät pysty. Super Analytics tekee hakukoneoptimoinnin konsultointia B2C-yrityksistä B2B-yrityksiin, vapaaehtoisjärjestöistä kansainvälisiin yrityksiin, suurista verkkokaupoista paikallisiin kivijalkakauppoihin.